Günlük Kiralık Dairede Olması Gerekenler - Towerssuites
Towerssuites

Günlük Kiralık Dairede Olması Gerekenler

Kendini evinde gibi rahat hissetmek isteyenlerin tercihi günlük kiralık daireler oluyor. Günümüzün pandemi koşullarında da Corona virüsü tatil yapmak isteyenlerin tercihini daha özel ve güvenli; kalabalıktan uzak, kişisel alanlara yönlendiriyor. Hal böyle olunca, gelin birlikte günlük kiralık rezidans için olması gerekenlere bakalım!

Hijyen

Bir dairede olmazsa olmazların başında elbette temizlik geliyor. Müşteri memnuniyetinin ve sağlığın temel koşulu hijyen, günlük kiralık daire kiralayanların ve kiralayacakların en çok dikkat ettiği madde. Konaklayacağınızın dairenin, sizden önce ve sonrasında derinlemesine temizlenmesi; kişisel eşyaların yenilenmesi gerekir. Çarşaf, nevresim, havlu, yastık gibi eşyalar kişilere özel değiştirilmeli, hijyen kuralları sağlanmalıdır. Korona virüs kapsamında alınan hijyen tedbirlerine de uyan; siz konaklamadan önce evi dezenfekte eden evleri bu dönemde tercih etmelisiniz.

Güvenlik

Belki çocuğunuzla, belki eşinizle belki de arkadaşınızla geldiğiniz bir tatildesiniz. Ya da başka bir sebepten günlük kiralık daire tutmak kararı aldınız. Durum ne olursa olsun, güvenli bir konaklama deneyimi geçirmeniz oldukça önemli. Kendinizi rahat ve huzurlu hissetmediğiniz bir konaklama deneyimi, kötü ve mutsuz hissetmenize yol açabilir. Güvenlik koşulunu sağlacak etmenler; güvenlik görevlileri, alarmlar, kameralardır. Bu özelliklere sahip; sizin güvenliğinizi ve emniyetinizi sağlamaya çalışan daireleri değerlendirmelisiniz.

Konfor

Tercihini otellerden, pansiyonlardan ziyade günlük kiralık dairelerden yana kullanan kişiler “ neden günlük kiralık daire ?” sorusuna da konfor cevabını veriyor. Günlük kiralık daireler, diğer konaklama şekillerine göre daha rahat ve kişisel olması yanı sıra, sadece sizin konaklıyor olmanız ve kendi düzeninizi kurabiliyor olmanız açısından da büyük tercih sebebi. Konforu sağlamak için günlük kiralık rezidansları tercih eden kişiler; ev eşya ve gereçlerinin yeniliğine, bakımlı olup olmamasına dikkat etmelidir. Her gece yattığınız yatağınızın, gündüz kahvenizi zevkle yudumladığınız koltuğunuzun; bütün yorgunluğunuzu attığınız duşunuzun konforlu ve rahat olması da son derece önemli.

Isınma

Kışın sıcak, yazın serin bir daire hayali… Kim istemez ki! Daire kiralamak, günlük kiralık daire tutmak, ev satın almak . Hangisini tercih ederseniz edin ısınmanın önemi büyüktür. Günlük kiralık daireler için de oldukça önemli olan ısınma, rahat bir konaklama deneyimi açısından önemlidir.

Siz de rahat ve keyifli bir konaklama deneyimi yaşarken; tüm İstanbul’u yüksek katlı bir rezidanstan keyifle seyre dalmak, Boğaz’ın ışıkları köprüyü aydınlatırken; Towerssuites daireleri gecenizi aydınlatsın istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Leave A Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir