Uzun Süreli Konaklamalar İçin Günlük Kiralık Daireler - Towerssuites
Towerssuites

Uzun Süreli Konaklamalar İçin Günlük Kiralık Daireler

Birçoğumuzun kısa süreli konaklamalar için tercih ettiği günlük kiralık daireler, uzun süreli haftalık konaklama ya da aylık konaklama planları için de sıkça tercih edilen konaklama türleri arasında yer alıyor. Sıkça seyahat eden ya da gezme meraklısı kişilerin merceğinde olan bu konaklama yönteminin üstün yönlerini birlikte inceleyelim.

1- Otellere kıyasla daha uygun maliyetlidir. 

Bir otelin gider kalemi, dairelere oranla çok daha fazladır. Bu nedenle daireler içinde konumlanmış günlük kiralık dairelerin de maliyeti çok daha uygundur. Özellikle uzun süreli konaklamalar söz konusu olduğunda fiyatlar, daha da düşer. “Otel mi yoksa günlük kiralık daire mi?” diyorsanız, “Günlük Kiralık Daire Mi? Otel Mi?” başlıklı yazımızı ziyaret edebilirsiniz!

2- Butik bir hizmettir.

Uzun süreli konaklamalar için kiralanan günlük kiralık daireler, kısa zaman içinde adeta kendi evinize dönüşür. Bu hizmetten yararlanmak içinse bavulunuzu toplamanız yeterli! Askıdan, örtüye; mikrodalga ısıtıcıdan, müzik sistemine kadar donatılmış günlük daireler, uzun soluklu seyahat planlarınız için oldukça yerinde bir seçim olacaktır.

3- Bir evin masrafına kıyasla, giderleriniz azalır.

Herhangi bir emlak şirketiyle birlikte ev kiralamak istediğiniz takdirde, karşınıza çıkacak yüklü depozito, emlakçı parası, fatura açtırma giderleri ve çok daha fazlasına hazır olun! Peki sizce de 3-5 aylık bir süre için bu masraflar gereksiz değil mi? Aylık kiralık dairelerde konaklayarak tüm bu yüklü masraflardan kaçınabilirsiniz! Herhangi bir ek masraf olmadan, haftalık kiralık daire ya da aylık kiralık daire tutarak daha uygun fiyatlarla konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kiralık Daire Tutmak Artık Çok Kolay!

İster uzun kalmalı, ister kısa süreli kalmalar olsun… Artık bir tuşla evinizi seçebilir ve kolayca kiralama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Videolu ya da gezerek görme şansına sahip olduğunuz Towerssuites rezidanslarıyla bu muhteşem deneyime ortak olun! Hayallerinizi süsleyen evlere; bizimle sahip olun. 6 ay ve bir yıl kiralamalı seçeneklere varan avantajlı fiyatlar için şimdi bizimle iletişime geçin! https://www.towerrsuites.com üzerinden bize ulaşabilir; 0532 468 77 47 numaralı telefon hatlarımızdan rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Günlük kiralık daire Beylikdüzü, günlük kiralık daire Bayrampaşa, günlük kiralık daire Güneşli, günlük kiralık daire Bağcılar,  günlük kiralık daire Kadıköy ve günlük kiralık daire Beşiktaş seçenekleri yanı sıra haftalık kiralık daire ve aylık kiralık daire seçeneklerimizi görebilirsiniz!

Leave A Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir